James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä
 

98. Terrori-iskut ovat kukkahattutätien syytä

12.12.2010 10.04

 

Lienee vain ajan kysymys, milloin myös Suomessa posahtaa.

Varsinaisia syypäitä eivät ole muslimit (minkäs hulluilleen voivat) eivätkä mm-kriitikot (kuten helposti syytetään) vaan multikulttuurifiilit, jotka islamin rikkautta ja ihanuutta tänne peräpohjolaankin hinkuvat. Sanon sen suoraan:

Mokuttajat ovat vastuussa tästäkin terrori-iskusta.

Mokuttajat ovat vastuussa myös Suomessa tapahtuvista iskuista.

Se on kollektiivisesti jokaisen mokuttajan syytä.

Mokuttaja, se on juuri sinunkin syytäsi.

Terroristilla oli selkeä sanoma.

- Nyt teidän lapsenne, tyttärenne ja siskonne kuolevat samalla tavalla kuin meidänkin veljemme ja siskomme ja lapsemme ovat kuolleet.

- Tekomme puhuvat puolestaan. Niin kauan kuin ette lopeta sotaa islamia vastaan ja annatte tukenne sika Vilksille.

- On aika iskeä, älä odota pidempään. Toimi ja ota mukaasi mitä sinulla on vaikka se olisi veitsi, mutta tiedän että teillä on muutakin kuin veitsi.

- En koskaan mennyt Lähi-itään tehdäkseni töitä. Menin sinne jihadin vuoksi. (Iltalehti)


Mikäli minulla on oikeaa tietoa, kyseinen dead terrorist on Taimour Abdulwahab, jolla olisi ollut syntymäpäivä tänään. (Lähde)

Kirjoitin alkuvuonna tänne US-blogiini, mihin hillitön muslimimaahanmuutto johtaa. Kirjoitin sen seurauksena tapahtuvan".... jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan." Olinko väärässä, teinkö väärin?

Liiallinen muslimimaahanmuutto tuo väistämättä isoja ongelmia. Ai niin, apulaisvaltakunnansyyttäjän mielestä asiasta ei saa puhua. Islamista on vaiettava. Sitä ei saa kritisoida. Islam  ontabu. Sen edessä on vain alistuttava.

Vai onko sittenkään?
 

(Tämä teksti poistettiin hysteerisenä US:n blogipalvelusta)

©  jameshirvisaari.com