James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä
 

90. Muutama sana Vihreistä

 

3.10.2010 18:04

 

Huom! Tämä kirjoitus on julkaistu jo vaalikampanjani alussa lokakuussa 2010 - JH

 

Liian monet ovat erehtyneet luulemaan kyseistä poppoota luontopuolueeksi ja siitä tietämättöminä hairahtuneet äänestämään heitä, mutta saamani kuvan pohjalta tulkitsen heidän olevan luontoarvoilla ratsastavia röyhkeitä höynäyttäjiä, jotka pelaavat vieläpä varsin likaista peliä, kuten viime aikoina olemme monissa yhteyksissä voineet todeta. He eivät ole hävenneet valheellisin perustein mustamaalata poliittista vastapuoltaan. Oman kantansa suoraan ja rohkeasti ilmaisevia perussuomalaisia on täysin perusteettomasti leimattu vihanlietsojiksi, mutta usein tuntuu siltä, että pikemminkin vihreät itse ovat silkkaa ihmisvihaa lietsovia raivopäitä.

Vihreiden poliittista agendaa kehittelevä kaupunkilaiseliitti sijoittuu perinteisestä globaalista rauhanliikkeestä ja sokeansuvaitsevaisesta mömmöhumanismista vielä rutosti takavasemmalle. Vihreä liike on ääriliike ja sellaisena äärimmäinen virheliike. Mielestäni kyse onkin siitä, että omia tarkoitusperiään tavoittelevat luontoarvoilla ratsastavat epäisänmaalliset kansanpetturit pyrkivät johtamaan varsinkin nuoria mutta jos mahdollista vanhempiakin harhaan ja mieron tielle päämääränään tehdä suomalaisesta yhteiskunnasta kaoottinen maailmankylä, jossa ei ole mitään terveitä arvoja eikä lakeja. He haluavat poistaa rajat ja sekoittaa kansat. He toivottavat kaikki monituhantiset viidakon ja aavikon muukalaisheimot ja ihmisoikeuksia polkevat kulttuurit avosylin ja riemurinnoin tervetulleiksi, mutta osoittavat samalla silmitöntä vihaa ja äkkisyvää halveksuntaa omaa kansaa ja kaikkea sen pyhyydentuntoa kohtaan.

On katastrofaalista, että oikeusministerin virkaa toimittaa vihreä. Hänen suullaan perussuomalaisten mustamaalaaminen alkoi syksyllä 2008. Sananvapautta pyritään rajoittamaan ja suut yritetään tukkia sensuurilainsäädännön ja oikeuslaitoksen keinoin. Aseharrastajilta pyritään keräämään lailliset aseet. Puolustusvoimia pyritään ajamaan alas. Pöyristyttävää, ja aina vain sairaammaksi menee.

Onko mielikuvani Virheistä osuva ja oikea?

PS. Lieneekö myös YLE Lahden päällikkö umpivihreä? Tästä tekstistä päätellen kyllä. Moista tuubaa näet harvoin näkee ja kuulee muualta kuin siltä suunnalta. Silkkaa laatujournalismia. :)

 

EDIT: Kiistanalainen kappale siirretty ensimmäisen kommentin alle.

 

 James Hirvisaari - kommentti

Käyttäjän jameshirvisaari kuva

 

Poistin koko kiistanalaisen kappaleen, koska juuri siihen takerruttiin, vaikka siinä ei laisinkaan ollut kirjoitukseni ydin. Mutta jotta tiedettäisiin, mistä kommenteissa puhutaan, laitan tähän luettavaksi kyseisen kappaleen (jota on hieman jo muokattukin):

"Mitä muuta voisin sanoa vihreistä? Raakileista mieleeni nousevat kettutytöt, huumeneulat, graffitit ja töhryt, talonvaltaajat, aggressiiviset eläintensuojelijat ja eläinten vapautusrintama, luomufriikit, ekoterroristit, greenpeacehörhöt, elämäntapalaiskurit, vastuunlaistajat, itsensä kahlehtijat, monikultturistit, autonpolttajat, poliisin kivittäjät, mellakoitsijat, pummilla matkustajat, roskisdyykkarit, kaapujen puolustajat, kerjäläisten hyysärit, hautakivienkaatajat, kirkonpolttajat, poliisia vastustavat mielenosoittajat ynnä muut ahdaskalloiset anarkoaktivistit, joiden en voi kuvitella harrastavan erityisen terveitä elämäntapoja."

Olen saanut sen vaikutelman, että juuri tuollaista kaupunkialakulttuuria sekä kaikkinaisia muitakin yhteiskuntaa sairastuttavia muotivirtauksia vihreät ovat aina ihan innolla suosimassa.

 

JK. Olen vuosikaudet peräänkuuluttanut NETTILUKUTAITOA. Yllä oleva teksti on tulkittava tunteenpurkaukseksi, ja sen todellinen sanoma on kirjoituksesta syntyneiden mielikuvien takana. Tekstiäni ei siis ole tarkoitus ottaa kirjaimellisesti. Sen tarkoitus on ilmaista itselleni syntynyt vaikutelma, jonka olen saanut erityisesti pääkaupunkiseudun vihreistä. Uskoakseni on olemassa sellaisiakin vihreitä, jotka ovat aitoja luontoihmisiä. Lopuksi haluan painottaa, että netissä voi mielihyvin käyttää kieltä, joka ei laisinkaan sovi esimerkiksi sanomalehteen. Joka ei sitä ymmärrä, on pahvi. 

©  jameshirvisaari.com