James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä
 

181. Helena Eronen: Ratkaisu poliisin ulkomaalaisratsioihin

Avustajani Helena Eronen kirjoitti tänään Uuden Suomen blogiinsa pakinan, joka aiheutti älämölön lehdistössä. Uusi Suomi huumorintajuttomassa surkeudessaan on blogin poistanut, mutta onneksi ehdin oivallisesti piikittelevän tekstin lukea ennen poistoa. Satiiria ei tahallisesti ymmärretty, vaan "nerokkaat" toimittajat väittivät uutisoinnissaan, että Helena on ihan oikeasti ehdottamassa hihamerkkejä ulkomaalaisille ja miksei suomalaisillekin heidän tunnistamisekseen. Samaan tapaan uutisoitiin väärin viime kesänä siitä, että Jussi Halla-aho muka ehdottaa ihan oikeasti tankkeja Kreikan kaduille.

Hyvä asia: tällaisten tapausten kautta lehdistön mädännäisyys tulee yhä selvemmäksi kaikille.

Huono asia: media yrittää hukuttaa puolueen työtä tyhjänpäiväisiin kohuihin.

Julkaisen kyseisen tekstin nyt tässä omassa blogissani, voitte arvioida itse:

 

 

Kuten jokainen normaaliälyllä varustettu ihmisyksilö ymmärtää, Helenan teksti on täyttä pakinaa ja satiiria, jossa hyväntahtoisesti ja hauskasti ruoditaan yhteiskunnassa vallitsevaa hysteeristä ilmapiiriä. Mutta toimittajantollot ainakin Turun Sanomissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa ja Etelä-Suomen Sanomissa uutisoivat satiirin totena ja osoittivat sisäisen mädännäisyytensä. Se on tietenkin täysin tahallista toimintaa, sillä kukaan ei voi oikeasti olla niin pässi, että ei ymmärtäisi tekstin oikeaa luonnetta.

 

Toistan sen jälleen

Perussuomalaisten ja kansalaisten välissä on ylimielinen, röyhkeä ja valehteleva media.
 

PS1. Kannattaa muuten lukea Helenan blogia. Siellä on paljon aivan briljantteja tekstejä.

PS2. Uudella Suomella on ollut tänään huono päivä ja uskomattoman kireä pipo -  se poisti tänään myös yhden oman blogimerkintäni: Belgistan

 

jameshirvisaari.com

©  jameshirvisaari.com