James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä
 

13. Mikä on Suomen Sisu?

 

23.11.2008 13:08

 

Minua todellakin hämmästyttää Suomen Sisuun kohdistunut loanheitto- ja parjauskampanja. Julkisuudesta on Sisun ajamalle asialle toki pelkkää hyötyä, mutta mihin nuo totuutta vääristelevät tahot pyrkivät? Totuuden vääristelylläkö asioita halutaan ajaa? Kyseessä näyttää olevan puhtaasti poliittinen vaino, jossa vainoajat itse harrastavat vihanlietsontaa ja mustamaalausta päinvastoin kuin vainon kohteena oleva kansallismielinen liike.

 

Kansallismielisellä keskustelupalstalla on toisinaan ollut toki melko villiäkin tekstiä, mutta eihän kyseinen foorumi olekaan mikään Sisun virallinen äänitorvi vaan yleinen keskustelupalsta. Itse olen kannattanut linjaa, joka antaa tilaa myös tunteenpurkauksille, sillä mielestäni myös sellainen tietyissä rajoissa kuuluu netissä tapahtuvan vuorovaikutuksen luonteeseen. Sellainen on toisinaan jopa hauskaa viihdettä. Nettifoorumia ei pidä lukea kuin sanomalehteä.

 

On erittäin väärin, että perussuomalaisuutta pyritään meidän takiamme mustamaalaamaan. Mehän olemme pikemminkin kunniaksi puolueelle, ja omalta osaltamme olemme olleet viemässä puoluettamme vaalivoittoon. Ilman maahanmuuttokritiittistä linjaa puolue olisi tuskin menestynyt siinä mitassa kuin nyt tapahtui.

Erittäin väärin on myös se, että oikeuslaitosta käytetään politiikan välineenä. Sellainen on halpamaista ja naurettavaa.

Mistä on kyse?

 

Kyse ei ole siitä, että perussuomalaisiin olisi pesiytynyt ahdaskalloisia natseja. Kyse ei ole siitä, että pieni rasistiryhmä pyrkisi kiihottamaan kansaa vihaan.

Kyse on siitä, että tuomme tabuna pidetyn monikulttuurisuuskritiikin kiihkottomaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kannatamme sananvapautta ja haluamme, että kansa saa itse päättää omasta kohtalostaan. Kannatamme demokratiaa ja tyydymme kansan tahtoon.

Kuinka selkeästi asia pitää ilmaista?

Me emme ole ulkomaalaisvastaisia.
Me emme ole muukalaisvihamielisiä.
Me emme harrasta vihanlietsontaa.
Me emme ole rasisteja.
Me emme ole sotahulluja.
Me emme kannata väkivaltaa.

Me olemme tavallisia suoraselkäisiä ja umpirehellisiä suomalaisia miehiä ja naisia, jotka olemme oikeasti huolissamme maamme ja kansamme tulevaisuudesta. Olemme sitä mieltä, että liiallinen maahanmuutto tuo yhteiskuntaamme erittäin vaikeita ongelmia. Olemme sitä mieltä, että maahanmuuttopolitiikkaa on ehdottomasti tiukennettava.


KANSALTA ON KYSYTTÄVÄ. KANSAN PITÄÄ SAADA PÄÄTTÄÄ.

©  jameshirvisaari.com