James Hirvisaari - ankaraa kritiikkiä
 

101. Äärivasemmisto pesii Vihreissä

 

20.12.2010 21:44

Hallitus ottaa viharikoksiin tiukan kannan. Ongelma on nyt siinä, että  Flowerhat  Flowerhat  Flowerhat  mielestä maahanmuuton ja islamin kritisoiminenkin on viharikos.

Vihreissä lymyävä äärivasemmisto haluaa tietenkin estää äärioikeiston nousun ja pyrkii raivaamaan itselleen aluetta kyseenalaisin keinoin, aseinaan mm kajoaminen sananvapauteen ja kritiikin leimaaminen rasismiksi ja ankaran sensuurilainsäädännön luominen. Asiaintila paljastaa sananvapauden vakavan uhan Suomessa. Myrkkykäärme on iskemässä.

Mainitut sensuuritoimenpiteet vaikuttavat kuitenkin meihin kaikkiin, siis muihinkin kuin "äärioikeistolaisiin". Itsekin olen perussuomalainen ja lähinnä äärikeskellä.

Saattaisi silti olla hyvä, jos Suomessa olisi myös ihan oikea äärioikeisto, koska meillä on myös ihan oikea äärivasemmisto, joka on jopa soluttautunut joka puolelle ja tehnyt itsensä "salonkikelpoiseksi".

Esimerkiksi äärivasemmistolainen musiikki on "hyväksyttävää", mutta äärioikeistolainen ei ole. Mielestäni hiukan omituinen tilanne.

Vihreät ovat julkisesti ottaneet poliittiseksi vastapuolekseen Perussuomalaiset, koska luonnollinen ideologinen vastapuoli eli äärioikeisto puuttuu.

Äärioikeistoa pelätään, kauhistellaan ja demonisoidaan, vaikka meillä on elävä äärivasemmisto, joka on ihan yhtä demoninen.

Äärivasemmiston hyveisiin ei kuulu reiluus ja rehellisyys. Kansalaismielipidettä ei laisinkaan kunnioiteta. Toimittajakuntakin lienee enimmäkseen siellä suunnalla. Turun Sanomat uutisoi:

Uusnatsien uusi polvi aloitti Turussa ”isänmaallisen väkivallan”
 

No huhhuh, että oikein "isänmaallisen väkivallan". Kyseisen Turun Sanomien artikkelin tarkoituksena lienee ainoastaan häpäistä isänmaallisuusaate. Ei minkäänlaista hävyntuntoa.

Toisaalta se on ihan luonnollista, sillä sosialismiin ei isänmaallisuusaate kuulu.

Puhdasoppiseen sosialismiin ei kuulu nationalismi vaan internationalismi periaatteella "poistetaan rajat ja sekoitetaan kansat". Vasemmistoeliitti viilaa työväkeä pahasti linssiin. Suomalainen duunari näet nostaa siniristilipun ilomielin salkoon. Suomalainen duunari ja myös muu tavallinen kansa ei halua elätikseen elintasopakolaisia. Joka ikinen suomalainen huutaa urheilukilpailuissa HYVÄ SUOMI!

Ja se on AIVAN VARMAA. Ja siinä on yksi syy, miksi työväkeä on siirtynyt suuressa määrin Perussuomalaisten kannattajaksi. Äidinkieli, isänmaa. Sibelius, sauna ja sisu.

Kunpa vielä menisi perille se, että myös esimerkiksi Kokoomus on EU:n ja globaalitalouden pyörteissä hylännyt isänmaalliset arvonsa ja lahjoittanut ne Kristillisdemokraateille. Myös Kokoomus siis kannattaa rajattomuutta ja vapaata liikkuvuutta, mikä merkitsee käytännössä halpatyövoimaa.

Ajattelen niin, että kansamme toivo on Perussuomalaisissa ja Kristillisdemokraateissa. Toivotan molemmille valtaisaa vaalivoittoa.

Nyt on aika puhdistaa poliittista pelikenttää ja saattaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

Ja toimittaa kansanpetturit sotaoikeuteen.

©  jameshirvisaari.com